Repte
Nova App mòbil de Zones Tranquil·les
Solució tecnològica basada en una aplicació per a dispositius mòbils, que permeti identificar i caracteritzar acústicament àrees i itineraris tranquils de les zones urbanes de Catalunya.
Presentació de l’aplicació per a dispositius mòbils, encara en desenvolupament, que permet identificar i caracteritzar acústicament àrees i itineraris tranquils de les zones urbanes de Catalunya. El projecte està coordinat per la Generalitat de Calalunya, en col·laboració amb empreses i entitats del sector acústic, de la ciència ciutadana i desenvolupament web.
PONENTS
Johana Burbano
Science For Change
Enginyera Ambiental de la Universitat Mariana de Colòmbia, Màster en Enginyeria Ambiental de la Universitat Nacional de Colòmbia on va ser part del Grup de Recerca de Qualitat de l’Aire. Ha dirigit projectes enfocats a la prestació de serveis ambientals de contaminació per olors al sector industrial i també ha desenvolupat diferents projectes de ciència ciutadana.
Otari Oboladze
Science For Change
Responsable de l’Àrea de IT. Desenvolupador web full-stack que va començar a treballar en projectes back-end amb Python i gradualment va passar a web/front-end. Va estudiar un Màster en Programació PHP, JAVA i SQL i va completar un bootcamp de desenvolupament web. El seu paper principal a Science for Change és actuar com el desenvolupador intern de l’aplicació OdourCollect i progressivament, de noves aplicacions i eines informàtiques per venir.
Antonella Radicchi
Llicenciada i màster en Arquitectura amb honors i doctora en Disseny Urbà i Planificació Territorial (Universitat de Firenze, Itàlia) amb estudis de doctorat realitzats al Massachusetts Institute of Technology (EUA) com a Beca Ambaixadora Internacional Rotary. Actualment, treballa com a Investigadora al Departament interdisciplinari de Ciències Socials, Polítiques i Cognitives (DISPOC) de la Universitat de Siena (IT). Investigadora principal del projecte Hush City, una app mòbil que avalua la tranquil·litat a les ciutats, implementant el concepte de paisatge sonor i l'enfocament i el paradigma de la ciència ciutadana. L’aplicació ha estat testejada i validada arreu del món, representant un avantatge per a complir de manera excel·lent amb els requeriments tècnics exigits i en el temps previst pel servei.
Ponent ICR - Enginyer Tècnic d’ICR
Enginyer especialista en acústica i vibracions, del qual ofereix els serveis de consultoria per tal del correcte funcionament i difusió dels paràmetres acústics que es mostren en l’entorn de l’aplicació mòbil.
Eduard Puig
Generalitat de Catalunya
Tècnic del Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica.
Enginyer de Telecomunicacions i Enginyer Electrònic (Universitat La Salle – Ramon Llull), amb més de 25 anys d'experiència en acústica, ha treballat en el sector privat (Applus) i des del 2008 en el sector públic. S’ha especialitzat en el camp de l'acústica
ambiental, des de l'elaboració de mapes i plans, i totes aquelles eines de gestió i control de la contaminació acústica per part de les administracions. Elaboració de normativa i guies tècniques per la mesura i avaluació del soroll.
Núria Capdevila
Generalitat de Catalunya
Tècnica del Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica. Ambientòloga amb experiència en el sector de l’educació i comunicació ambiental i la ciència ciutadana. Col·labora en el projecte aportant la seva expertesa en aquests àmbits